Bælgfrugter for begyndere

Skåle med bælgfrugter på bord

Underviser: Klinisk diætist Cecilie Noach

 

Prisen er inkl.. madvarer + opskrifter fra kurset.

Kunne du tænke dig at begynde at bruge linser, bønner og andre velsmagende bælgfrugter i din madlavning? Men ved du ikke, hvor du skal starte, og hvordan du skal bruge dem?

Så tag med på kursus, hvor du kan lære at lave nemme og lækre retter med bælgfrugter. Sammen vil vi udforske, hvordan bælgfrugter kan bruges i alt fra hovedretter, mellemmåltider, tilbehør og snacks - ja selv bagværk!
Der er mange fordele ved at spise bælgfrugter. Det er blandt andet også derfor, at bælgfrugter er blevet en del af de officielle kostråd. De er både:

Billige

Klimavenlige

Mættende

Spækket med protein og andre vigtige næringsstoffer.

I Danmark har vi ikke tradition for at bruge bælgfrugter i vores mad, men i løbet af de seneste år har mange opdaget bælgfrugtens mange egenskaber. De kan dog være ret kedelige og smagsneutrale i sig selv, og derfor kræver det også en viden om, hvordan de kan gøres smagfulde og spændende at bruge i køkkenet.

Alle kan være med, så snup et forklæde og lad dig inspirere til spændende madlavning med et lavere klimaaftryk.

Undervisningssted

Fjordbakkeskolen Skærbæk
Skolevej 1
7000 Fredericia
Hjemkundskab Skærbæk

Praktisk information

Hold nr:
251-152
Første møde:
25.01.25 kl. 09:00
Mødegange:
1
Lektioner:
6

Pris

Almen
DKK 570,00
  • Lørdag 25.01.25 kl. 09:00 - 14:30

    Sted: Fjordbakkeskolen Skærbæk
    Skolevej 1

    Lokale: Hjemkundskab Skærbæk

Kvinde Anonymt Profilbillede

Cecilie Noach