Tilmelding til efterårssæsonen 2017 er åben

De nye hold for efteråret 2017 åbnede for tilmelding søndag d. 4. juni

Aftenskolen Magnum Opus skyder snart efterårssæsonen i gang og interessen er stor. Alle er velkomne - der er plads til gamle såvel som nye kursister i vores aftenskole. Denne sæson rummer alt lige fra bevægelse i vand, kost- og livsstilskurser, ryg/hofte/knæ- og neurologi-træning, efterfødselstræning ect.

Se vores seneste Nyhedsbrev her.

Der er fart over feltet i aftenskolen
Der er travlhed i Aftenskolen Magnum Opus, som er et familieforetagende, hvor alle deltager aktivt i arbejdet. Jette og Kirstine Rosenfeldt, mor og datter, stiftede aftenskolen i maj 2009.

Vi har bl.a. specialiseret os i Aquabevægelse for små såvel som store, og er en af Fredericia førende aftenskoler inden for Aquabevægelse, herunder babysvømning. Vores målsætning er bl.a. at det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, hvor alle kurser ledes af veluddannede intruktører indenfor alle fag, som er på sæsonernes program.

Vi er snart klar til at tage imod tilmeldinger til forårssæsonens kurser. Tilmelding sker under 'Tilmelding' i menuen ovenover. Du kan læse mere om de forskellige kurser/hold og tilmelde dig/jer under 'Kurser'.

Vi giver ½ pris på det billigste hold ved tilmelding på 3 hold. Dette gælder dog ikke en-dags og weekend arrangementer samt workshops. Bemærk: rabatten følger den enkelte person/cpr.nr.

Ved tilmelding på det 3. hold, skal du kontakte Aftenskolen på kontakt@magnumopus.dk, da vi desværre kan risikere at overse den 3. tilmelding i mængden:-)

Vi glæder os til at se jer!